Reimagined Layout Improves Flow of Long Park Slope Prewar for Young Family

Ahead of the thorough renovation of this 81-foot-long apartment, one particular could conveniently have gotten 10,000 ways a working day just going for walks again and forth down the lengthy hallway connecting the kitchen at one particular conclusion with the residing place at the other.

When a few with young small children went to agreement on the apartment and identified as architect Luki Anderson’s Brooklyn-centered organization, Studio Officina, to focus on options for updating it, they experienced by now provided some assumed to strengthening the structure and occur up with a notion.

Anderson agreed it was a sound, feasible idea: switching the site of the kitchen at the rear with the major of three bedrooms at the front of the condominium. She upended the flooring approach, building an open up kitchen/living place at the bay-windowed conclusion of the apartment, overlooking the street, and a new major bedroom and bath at the rear, overlooking the block’s again gardens.

Uncover your Brooklyn style inspiration